De voordelen van energetische therapie

 

Energetische therapie

Het moderne leven is gehaast en vraagt veel van ons. We willen ons uiterste best doen op ons werk, maar ook een goede partner zijn. We willen tijd vrijmaken om te sporten, maar ook spelen met de kinderen. We willen regelmatig afspreken met onze vrienden, maar we hebben ook de nodige rust nodig. Om dit alles goed te doen, is het belangrijk dat we in balans zijn. Alleen dan voelen we aan waar we behoefte aan hebben en hoe we goed voor onszelf en voor anderen kunnen zorgen. In de hectische moderne wereld zijn we vaak zo druk dat de balans ver te zoeken is. Hierdoor ervaren we stress en voelen we ons fysiek en mentaal niet in orde. Er ontstaan blokkades in ons lichaam die van grote invloed zijn op ons dagelijks functioneren. Gelukkig kun je de balans en het contact met jezelf weer herstellen, bijvoorbeeld door energetische therapie. Deze vorm van therapie is ook wel bekend onder magnetiseren, healing of handoplegging. Door middel van handoplegging wordt er gewerkt aan deze blokkades in het lichaam om zo de energiestroming weer op gang te brengen en het lichaam en de geest te herstellen.

 

De voordelen van energetische therapie

 

Holistisch

Energetische therapie is van oorsprong holistisch. Er wordt gekeken naar de mens in zijn geheel; lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hierdoor werk je met een energetisch therapeut niet alleen aan fysieke klachten, maar ook aan het welzijn op allerlei andere gebieden.

 

Milde behandeling

Alhoewel de effecten van energetische therapie groots zijn, is de behandeling zelf erg mild. De handoplegging is niet belastend voor het lichaam en vaak is direct contact met het lichaam niet eens nodig.

 

Geschikt voor allerlei klachten

Energetische therapie is geschikt voor ontzettend veel klachten en aandoeningen. Het kan verlichting bieden bij RSI, faalangst, psoriasis, schouderklachten, maagklachten, depressie, hyperventilatie en nog heel veel meer.

 

Energetische therapie voor wie?

Zoals je ziet heeft energetische therapie ontzettend veel voordelen. En het mooie is dat het geschikt is voor iedereen, ongeacht leeftijd, sekse, achtergrond en ervaring. Iedereen is welkom bij de energetisch therapeut, al zal de behandeling niet bij iedereen op dezelfde manier werken. Sommige mensen zijn na de behandeling vrij van klachten, andere mensen ervaren een verzachting van de pijn. En soms kan energetische therapie ervoor zorgen dat de klachten met meer energie kunnen worden gedragen. De beste manier om te ontdekken van energetische therapie kan doen, is door het zelf te ervaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *