Een ontspannende verrassing

      Geen reacties op Een ontspannende verrassing
Ontspanningsmassage

Afgelopen maanden heb ik het enorm druk op het werk, de opdrachten blijven binnenkomen en er is weinig vrije tijd. Ik ben sindsdien ook bezig geweest met het zoeken naar een manier van ontspannen. Na lang zoeken heb ik toch iets gevonden wat mij helpt bij het ontspannen, namelijk een ontspanningsmassage. De manier hoe ik hier achter ben gekomen vinden veel mensen grappig.

Ik liep namelijk op straat en zag wel vaker reclame voorbij komen van een ontspanningsmassage. Omdat ik een vriendin heb vond ik het niet netjes om naar een ontspanningsmassage te gaan, om die reden deed ik het dus ook niet. Niet veel later was ik jarig en kreeg ik van mijn vriendin een cadeau in een envelop. Ik maakte hem open en haalde de kaart die erin zat eruit. Hierin liet mijn vriendin weten dat ook zij vond dat ik wel wat ontspanning kon gebruiken. Hier hadden we dus dezelfde mening over. Naast dit kaartje zat er ook wat anders in de envelop, namelijk een ontspanningsmassage. Erg toevallig dus!

Mijn eerste ontspanningsmassage

Daar was het moment, ik ging voor het eerst naar een ontspanningsmassage. Ik had er een dubieus gevoel over. Na de kennismaking werd mij gevraagd of ik mijn kleding uit deed, ik vond dit erg ongemakkelijk. Ik deed dit wel en deed direct een handdoek om mijn middel. Niet veel later ben ik op een bed gaan liggen en zette ik al mijn gedachtes aan de kant. Toen begon de massage, in het begin niet erg bijzonder, maar na een minuut of tien kwam ik echt in een soort van trans. Ik vond het echt heerlijk! Nadat ik een uur lang had genoten van zon lekkere massage heb ik daarna nog een warme douche genomen. Ik was volledig ontspannen. Voordat ik wegging heb ik bij de bar ook nog een lekker drankje genomen.

De dag na de ontspanningsmassage

Van te voren dacht ik dat zo’n ontspanningsmassage alleen voor ontspanning op dat moment zou zorgen, maar dat was alles behalve waar. De dag na de heerlijke ontspanningsmassage begon ik de voordelen pas echt te merken. Ik stond zonder hoofdpijn op en begon met volle moed aan de dag. Tijdens het werken merkte ik ook dat ik een stuk meer ontspannen was. Dit gevoel had ik in geen jaren meer gehad. De ontspanningsmassage ging dus al mijn verwachtingen te boven. Sinds ik dit weet plan ik elke week een dag in om mezelf heerlijk te laten masseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *