Kapper

      Geen reacties op Kapper

Kapper

Het is nergens zo goed toeven als bij de kapper tegenwoordig, ongeacht of het nou een dames- of een herenkapper is. De reden dat het er zo goed toeven is en de service uitstekend genoemd kan worden, heeft onder meer te maken met de moordende concurrentie die er onder de kapsalons is. Elke klant is er een en daarom word je nog ouderwets in de watten gelegd.

Het begint al met die overheerlijke kop koffie die je krijgt

De service begint al bij de kop koffie die je bij de herenkapper meteen al aangeboden krijgt. De leestafel is goed gevuld en de kappersstoel zit voortreffelijk, terwijl je bij de kapper alleen de leukste en hipste muziek uit de speakers hoort. De medewerksters van de kapper doen hun werk met een lachend gezicht en na afloop krijg je steevast een stempel op je stempelkaart. Is de kaart vol? Dan krijg je of een gratis knipbeurt of een gratis verzorgingsproduct. Behalve de geleverde kwaliteit moet je als kapper ergens het verschil maken.

Dames moeten tegenwoordig meerdere kleuren in het haar

Bij de kapper is knippen en snijden nog steeds de behandeling die het meest uitgevoerd worden. Bij de vrouwen zijn en blijven watergolven, extensions en highlights erg populair. Maar meest populair is wel het kleuren van haar. Zeker dames willen tegenwoordig tenminste twee of drie kleuren in het haar, liefst zo opvallend mogelijk. Kleuren is zo een specialiteit geworden die elke medewerkster van een kapsalon beheerst. Bij de kapper hebben de grote prentenboeken vol met kapsels plaats moeten maken voor de tablet; door verschillende kapsels virtueel op je hoofd te plaatsen zie je welk kapsel wel en welk kapsel minder geschikt voor je is.

Gene verschil meer tussen de dames-, heen en kinderkaper meer

Ondertussen wordt er niet veel verschil meer gemaakt tussen een dames-, heren of en kinderkapper. Iedereen kan terecht bij de allround kapper; van piepjong tot heel oud. De kinderen vinden er afleiding in de speciale stoel en krijgen na afloop een kleurtje in het haar en de mannen kunnen tegenwoordig bij de moderne kapper ook hun baard bij laten houden of zich laten scheren met de scherpste mesjes die er zijn. Daarmee is de rentree van de barbier een feit en zie je ook steeds meer barbershops geïntegreerd in de kapsalon. Daarom gaan mannen en vrouwen tegenwoordig met zoveel plezier naar de kapper.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *