Welke situaties naar de acupunctuur gaan

      Geen reacties op  Welke situaties naar de acupunctuur gaan

Veel mensen vragen zich af wanneer het goed is om deel te nemen aan een acupunctuur sessie en voor welke klachten het goed is om deel te nemen aan deze vorm van alternatieve geneeswijze. In dit artikel zullen we hierbij kort stilstaan zodat je precies weet wanneer het verstandig is om deel te nemen aan een acupunctuur sessie. Hierbij weet je zeker dat je de juiste beslissing zult maken en dat is wel zo prettig. Mocht je naar aanleiding hiervan nog vragen hebben, dan is het zeker aan te raden om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder met het besluiten of een acupunctuur sessie goed is voor jouw klachten.

Acupunctuur

Last van gewrichten

Veel mensen denken dat het niet werkt, maar acupunctuur is een passende oplossing als je last hebt van stijfheid, pijn in de gewrichten en andere situaties. Hierbij wordt in de eerste sessie gekeken waar je last hebt en op basis van deze pijnen wordt gekeken waar met naalden geprikt dient te worden. Het is goed dat je in het eerste gesprek altijd samen met de specialist kijkt naar de mogelijkheden, want hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan en dat is wel zo prettig. Je wilt natuurlijk wel een goed beeld schetsen, want als je dit niet doet kan het voorkomen dat de naalden in verkeerde plekken worden gestoken en dat is natuurlijk niet zo prettig.

Hoofdpijn is bewezen

Vaak zie je dat mensen die last hebben van hoofdpijn en migraine besluiten om naar een acupunctuur sessie te gaan. Hierbij worden de naalden in diverse plekken in het lichaam gestoken om zodoende de rust terug te laten komen in het lichaam. Hoofdpijn gaat vaak gepaard met spanning of stress en daarom worden deze klachten direct meegenomen in de sessies. Wederom is het goed om de situatie op het werk en privé te delen met degene die de acupunctuur uitvoert. Hierbij weet je zeker dat er alles aan wordt gedaan om zodoende ervoor te zorgen dat de behandeling zo goed mogelijk verloopt en dat jij binnen enkele sessies pijnvrij bent.

Diverse klachten

Mocht je nog andere klachten hebben, dan is het zeker belangrijk dat je dit bespreekt met degene die de acupunctuur gaat uitvoeren. Hierbij weet je zeker dat er iemand naar kijkt vanuit een technisch oogpunt met veel ervaring. Mocht dit niet baten, dan zullen de specialisten het altijd vertellen en hierdoor weet je zeker waar je aan toe bent.

 

Voor meer informatie klik hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *